Polypress op maat

Aflopend sorteren
Aflopend sorteren

Polypress op maat kopen

Polypress is een vrij specifiek soort schuimrubber wat je voornamelijk gebruikt voor isolatie toepassingen. Het grote voordeel van polypress op maat is dat je een afmeting kan bestellen die wij precies op maat voor je maken. Twijfel je of polypress het juiste schuim is wat je nodig hebt? Klik dan op het product en voer de maten in. Je ziet dan gelijk welk product het beste bij jouw wensen past.

Waarvoor gebruik je  polypress?

Polypress is een vrij specifiek soort schuimrubber wat je voornamelijk gebruikt voor het isoleren van wanden en plafonds of als ondervloer. Ook voor matten, zoals yogamatten en judomatten is dit type schuim perfect. Dankzij de stevigheid en het gewicht van het schuim lig je bij 2 centimeter dik polypress al van de grond af. Om deze redenen is polypress ook voor motorzadels en buddy seats zeer geschikt.

De polypress in ons assortiment is:

  • Polypress SG 120
    De zwaarste variant van de twee soorten is de Polypress SG 120. Dit type is nog geschikter voor isolatie. Bovendien wordt het veel toegepast voor motorzadels, judo- en yogamatten en voor fitnessapparaten.

Snijadvies en afwerking polypress op maat

Informatie over het snijden en verwerken van polypress vind je terug op de pagina schuimrubber verwerken.

Inspiratie
 
Tuinkussens voor jouw loungeset
Tuinkussens op maat Bereken jouw prijs op maat
 
Caravan- en camperkussens 
Caravankussens en Camperkussens o maat Bereken jouw prijs op maat