Quick dry foam

Aflopend sorteren
  1. Quick Dry Foam SG 30 Firm 140x200 cm plaat
    Quick Dry Foam SG 30 Firm 140x200 cm plaat
    Vanaf € 55,00 € 45,45
    per stuk
Aflopend sorteren

Quick Dry Foam kopen op maat en per plaat

Quick Dry Foam is een netvormig schuim die uitermate goed geschikt is voor buitengebruik. Quick Dry Foam noemen we ook wel Dry Feel. Doordat het op een speciale wijze geschuimd wordt, is het waterdoorlatend en droogt het schuim snel. Het schuim heeft een open celstructuur en ziet er een beetje plasticachtig uit.

Waarvoor gebruik je Quick Dry Foam/Dry Feel?

Quick Dry Foam/ Dry Feel is zeer geschikt voor buiten. Voor tuinkussens en bootkussens die altijd buiten liggen is het schuim perfect. Omdat de buitenstof van het kussen bijna nooit 100% waterdicht is, wordt het schuimrubber aan de binnenkant vroeg of laat toch nat. Het grote voordeel van Quick Dry Foam is dat het heel snel droogt. Ook in de scheepsbouw en in wellness centers wordt dit soort schuim veel gebruikt. Hier heb je te maken met een hoge vochtigheidsgraad. Bijkomend voordeel van Quick Dry Foam is dat het volledig antibacterieel is.

Quick Dry Foam bestellen

Quick Dry Foam SG 30 kun je bij Schuimrubergigant.nl op verschillende manieren bestellen. Rechte kussens bestel je eenvoudig op maat bij Quik Dry Foam op maat. Een voordelige keuze is Quick Dry Foam platen. Ga je zelf aan de slag of zit er een speciaal model in waardoor het lastig is om het op maat te bestellen, dan biedt een plaat uitkomst. Veel speciale modellen kunnen wij overigens wel voor je snijden en bestel je bij Quick Dry Foam speciale maten.

Quick Dry Foam assortiment

In ons assortiment bieden we alleen de Quick Dry Foam SG 30. Het schuim is speciaal voor buitengebruik gemaakt en voor vochtige ruimtes.

Inspiratie
 
Tuinkussens voor jouw loungeset
Tuinkussens op maat Bereken jouw prijs op maat
 
Caravan- en camperkussens 
Caravankussens en Camperkussens o maat Bereken jouw prijs op maat