Doeken

Pagina
Aflopend sorteren
Pagina
Aflopend sorteren

Doeken kopen

Ben je op zoek naar een doek voor het afwerken van niet zichtbare delen van kussenhoezen en meubels? Schuimrubbergigant heeft verschillende soorten doeken in haar assortiment. Een kussen kun je natuurlijk in zijn geheel stofferen met een meubelstof, maar het is ook mogelijk om de onder- of achterzijde van een kussen met een special soort doek te stofferen. Bijvoorbeeld met een antisliplaag of een waterbestendige stof. Deze doeken zijn uitermate goed geschikt voor het afwerken van de onder- of achterkant van een bank of stoel die niet zichtbaar is. 

De soorten doeken in ons assortiment zijn:

 • Tricot kous
  Een tricot kous om een kussen zorgt er voor dat het schuim makkelijker in de hoes glijdt. De kous voorkomt ook slijtage aan zowel het schuimrubber als de hoes.
 • Fibertex onderdoek
  Fibertex onderdoek
   is erg sterk, waterbestendig en heeft bovendien een anti-schimmelwerking. Is de achterkant niet zichtbaar? Dan is Fibertex een voordelige keuze voor het afwerken van je kussen of meubel.
 • Antislip doek
  Heb je een gladde bodem en wil je de kussens op z’n plek houden? Een antislip doek houdt het wegglijden van de kussens goed tegen. Bovendien is antislip een sterke en ventilerende stof.  
 • Jute doek
  Ga je klassieke meubels afwerken? Gebruik dan een jute doek. Jute is een sterke stof die goed geschikt is voor het afwerken van vulmateriaal in het zit- of rugvlak van klassieke meubels.   
 • Ruitex doek
  Ruitex doek
   staat bekend om zijn ventilerende werking en is daarom zeer geschikt als onderkant van kussens. Deze stof heeft bovendien een antislip laag. De antislip werking is iets minder dan onze antislip doek, maar volstaat nog steeds prima.
Inspiratie
 
Tuinkussens voor jouw loungeset
Tuinkussens op maat Bereken jouw prijs op maat
 
Caravan- en camperkussens 
Caravankussens en Camperkussens o maat Bereken jouw prijs op maat