Meubelstoffen

Aflopend sorteren
Aflopend sorteren

Meubelstoffen kopen

In de categorie meubelstoffen staat ons uitgebreide assortiment meubelstoffen, voor binnen en buiten gebruik.

De meubelstoffen in ons assortiment zijn:

 • Voordeel meubelstoffen
  Voordeel meubelstoffen
   zijn stoffen die in partijen worden ingekocht en tegen een scherpe prijs worden aangeboden. De stoffen zijn allemaal eerste keus, A-kwaliteit. Geschikt voor intensief gebruikt en voor recreatiekussens.
 • Collectie meubelstoffen
  Binnenshuis is comfort van belang, daarbij past de collectie meubelstoffen. Deze stoffen zijn speciaal voor: bankkussens, stoelkussens, sierkussens, eetkamerbanken en poefen.
 • Collectie buitenstoffen
  De stoffen van de collectie buitenstoffen hebben een hoge lichtechtheid en zijn bestand tegen de vochtige buitenomgeving. Geschikt voor loungekussens, bootkussens, tuinkussens, caravankussens en camperkussens.
 • Collectie lederlook
  De collectie lederlook heeft een luxe uitstraling en is makkelijk afneembaar. Zeer geschikt voor onder andere eetkamerbanken en stoelen.

Kussenhoes laten maken

Is het kussenhoes versleten? Past het niet meer in het interieur? Of ben je gewoon aan een ander printje of kleur toe? Een nieuwe meubelstof kan een oude bank een hele nieuwe look geven. Schuimrubber Gigant maakt de kussenhoes met rits op maat. Met de juiste maat en de uitgekozen stof ontvang je vrijblijvend een offerte.

Gratis staal aanvragen

Om de meubelstof aan te voelen en de kleur in goed licht te zien versturen wij gratis een proefstaaltje. Ook kun je langskomen in onze fysieke winkel in Alkmaar. Wij adviseren je graag over de juiste meubelstof en eventueel de gewenste kwaliteit schuimrubber.

 

Inspiratie
 
Tuinkussens voor jouw loungeset
Tuinkussens op maat Bereken jouw prijs op maat
 
Caravan- en camperkussens 
Caravankussens en Camperkussens o maat Bereken jouw prijs op maat