Bijproducten

Aflopend sorteren
Aflopend sorteren

Bijproducten kopen

In de categorie bijproducten staan alle verwante producten die te maken hebben met schuimrubber en het stofferen van kussens. De materialen voor het compleet maken van een schuimrubber vulling zijn:

Fiberfill dacron watten

Een afwerkingsvorm die zorgt voor meer bolling in het kussen zijn fiberfill dacron watten. Te verkrijgen in verschillende diktes.

Schuimrubber lijmspray

Voor het lijmen van stukken schuimrubber aan elkaar, het schuimrubber te bevestigen aan bijvoorbeeld hout en het plakken van de fiberfill dacron is er schuimrubber lijmpsray.

Tricot kous

Een tricot kous gaat om het schuimrubber voordat het in de hoes gaat. Het kussen gaat daardoor eenvoudiger in de hoes en de kous beschermd ook beide.

Stoffeermaterialen

Materialen als ritsen, klittenband, koord, singels, garen en meer staan in de categorie stoffeerartikelen

Doeken

Jute doek, ruitex, anti slip en fibertex zijn doeken die gebruikt worden voor het afwerken van een meubel of kussenhoes.

Kussenvulling

Kussenvulling die gebruikt wordt voor het opvullen van rugkussens, sierkussen en poefen. Dit zijn losse vullingen zoals schuimrubber vlokken en synthetische vulling.

Binnenkussens

De binnenkussens zijn er in verschillende vormen en maten inclusief schuimrubber vlokkenvulling. Geschikt voor in rugkussens, sierkussens en poefen.

Onderhoudsproducten

De onderhoudsproducten zijn drie middelen om meubelstof en lederlook in schone en goede staat te houden.

Inspiratie
 
Tuinkussens voor jouw loungeset
Tuinkussens op maat Bereken jouw prijs op maat
 
Caravan- en camperkussens 
Caravankussens en Camperkussens o maat Bereken jouw prijs op maat