Stoffeerartikelen

Aflopend sorteren
Aflopend sorteren

stoffeerartikelen kopen

In de categorie stoffeerartikelen staat ons assortiment van producten die rondom het stofferen van kussens te maken hebben. 

De stoffeerartikelen in ons assortiment zijn:

 • Klittenband
  Het klittenband bestaat uit een ‘mannetje’ en een ‘vrouwtje’. De haakjes worden het mannetje genoemd en de lusjes het vrouwtje. Beide zijn apart verkrijgbaar en in verschillende breedtes en opties.
 • Ritsen en schuivers
  De Optilon ritsen zijn leverbaar in vijf kleuren: rits zwart, rits antraciet, rits bruin, rits beige, en rits wit. De bijpassende schuivers zijn verkrijgbaar in dezelfde kleuren. 
 • Bieskoord
  Een bieskoord wordt gebruikt voor het instikken van een bies in kussens. Hierdoor ontstaat er een sierrandje. Het bieskoord is in verschillende diktes en materialen te koop. 
 • Siernagels en strippen
  Siernagels en siernagelstrippen zorgen voor een nette afwerking van meubels. De strippen zijn in drie kleuren verkrijgbaar: siernagelstrip oud goud, siernagelstrip nikkel en siernagelstrip brons geschuurd. De strippen zijn 100 cm lang en worden geleverd met 20 siernagels. De siernagels zijn ook apart verkrijgbaar om kleinere oppervlaktes af te werken. 
 • Naaimachine garen
  De 100% polyamide 3-draads naaimachine garen zijn verkrijgbaar in vier kleuren: naaigaren bruin, naaigaren beige, naaigaren wit en naaigaren zwart. 
 • Singels
  Voor het vervangen van de oude reksingels in het meubel. Zowel de jute als de elastische singels zijn verkrijgbaar voor de zitting en rug van een meubel.
 • Stoffeerkrijt
  Een stoffeerkrijt wordt gebruikt om een patroon af te tekenen op stof of lederlook. Het krijt is in verschillende kleuren te krijgen.
 • Knopen en toebehoren
  Knopen en toebehoren zijn alle nodige producten voor het knopen van kussens of hoofdboorden.
Inspiratie
 
Tuinkussens voor jouw loungeset
Tuinkussens op maat Bereken jouw prijs op maat
 
Caravan- en camperkussens 
Caravankussens en Camperkussens o maat Bereken jouw prijs op maat