Buitenstoffen

Aflopend sorteren
Aflopend sorteren

Buitenstoffen kopen

Buitenstoffen zijn speciaal voor de vochtige buitenomgeving ontwikkeld. Ideaal voor de bekleding van loungekussens, buitenkussens, bootkussens en caravankussens. Ook binnenshuis worden de stoffen steeds vaker gebruikt. De vuilafstotende werking zorgt voor een makkelijk afneembaar kussenhoes. De buitenstoffen zijn antibacterieel, vuilafstotend, waterafstotend en hebben een hoge lichtechtheid. Verdere specificaties zoals pilling en martindale worden per stof toegelicht. 

De buitenstof collecties in ons assortiment zijn:

  • Collectie Outdoor
    De collectie Outdoor bestaat uit de stoffen Miami, Orlando en de Donau. De universele Miami geeft een rustige uitstraling en voelt lekker zacht aan. De Orlando is waterdicht en heeft een gemêleerde look. De Donau is verkrijgbaar in neutrale kleuren, de linnenstructuur geeft juist een speels effect.
  • Collectie Sunproof
    De collectie Sunproof heeft de buitenstoffen: Cartenza, Copacobana, Southend, Stripes, Kitsilano en Fontelina. Deze stoffen bestaan voor 100% Olefin. De universele Cartenza is er in meer dan 30 kleuren. De Copacobana is een gemêleerde stof en heeft een stoere uitstraling net als de Southend. De naam van deze stof zegt het al; de Stripes heeft een verticale streep. Dit geeft een speelse uitstraling aan de stof. Voor een stoere uitstraling is er de Kitsilano. Dit is een fijn geweven stof met een Denim look. Voor veel variatiemogelijkheden is er de gemêleerde Fontelina. Met een hoge lichtechtheid zijn ze de buitenstoffen zeer goed bestand tegen kunst,- dag,- en zonlicht. 

Onderhoud

Bij iedere buitenstof wordt een reinigingsadvies gegeven. Door het reinigingsadvies op te volgen behoud je zo lang mogelijk de kwaliteit van de stof.

Inspiratie
 
Tuinkussens voor jouw loungeset
Tuinkussens op maat Bereken jouw prijs op maat
 
Caravan- en camperkussens 
Caravankussens en Camperkussens o maat Bereken jouw prijs op maat