Over ons

Schuimrubbergigant.nl is onderdeel van het al bijna 60 jarige bestaand familiebedrijf V.O.F. Schuimplastichal de Ruiter.
In de jaren 70 zijn Peter en Dirk de Ruiter begonnen met inleveren van oud papier en plastic bij de Draka Draad en kabel industrie. Doordat de Draka begon met een fabriek in schuimplastic (nu wordt het schuimrubber genoemd) zijn we mee gegaan in de schuimrubberhandel. De Schuimplastic Hal was opgericht en begonnen in de Rozenstraat in Amsterdam met de verkoop van schuimrubber aan particulieren en bedrijven.

 

 

Door drukte van de stad en de beperkte ruimte verhuist het bedrijf naar Den Ilp. Daar startte we ook het (her)stofferen van bank-, boot-, en caravankussens en verkoop van meubelstoffen.Na Den Ilp hebben we 20 jaar Purmerend gewerkt aan de Flevostraat 142 en wederom verhuisd door ruimtegebrek naar Alkmaar mede door de webwinkel die sinds 2012 online is.  

 

 

Nu werken de zoon en kleinzoon van Peter de Ruiter in het bedrijf onder de naam V.O.F. Schuimplastichal de Ruiter. De derde generatie de Ruiter zit dus al in het bedrijf! Met de webwinkel, groothandel een fysieke locatie hebben we alle mogelijkheden voor iedereen.