Topdek matras

Aflopend sorteren
Aflopend sorteren

Topdek matrassen

Is de topdek schuimvulling op maar de hoes is nog goed? Dan is het een stuk voordeliger om alleen een nieuwe schuimrubber vulling te bestellen. Voor een topmatras met afwijkende maten voor in een zelfgemaakt bed of in de boot ben je hier ook bij het juiste.

Topmatras op maat

Het schuimrubber is in iedere maat leverbaar en het is zelf mogelijk om via onze webwinkel speciale vormen te bestellen. Heb je de keuze gemaakt voor het soort schuimrubber? Kijk dan bij de volle platen van van het schuimsoort. Veel volle platen zijn in standaard matras afmetingen te verkrijgen en dat is een stuk voordeliger!

Polyether

Voor een voordelige vulling voor een topper is polyether de best optie. Polyether is voordelig maar gaat wel minimaal 5 jaar mee. Wordt voornamelijk gebruikt toppers die incidenteel gebruikt worden. Bijvoorbeeld voor een logeerbed of als toplaag op de caravankussens om te naden niet meer te voelen. Polyether is vrij stug en daardoor alleen te gebruiken als stevige topper.

Koudschuim

Koudschuim is de meest gebruikte vulling voor een topdek matras. Koudschuim heeft een open celstructuur waardoor het een goede vochtregulatie heeft. Koudschuim heeft een betere veerkracht dan polyether waardoor het comfortabel aanvoelt. Ook de levensduur van koudschuim is langer.

Pantera

Voor de beste topper vulling kies je Pantera. Pantera komt qua eigenschappen overeen met koudschuim. De samenstelling is alleen net wat anders waardoor het nog veerkrachtiger is en daardoor comfortabeler aanvoelt. Op de Pantera soorten zit 7 jaar garantie op de vormvastheid. 

Welke soort en hardheid neem ik voor mijn topdek matras?

 

Top keuze medium hard

Top keuze zacht

Kwaliteit keuze

Budget keuze

Incidenteel gebruik topper

Pantera SG 52 130 soft

Pantera SG 52 100 extra soft

Koudschuim HR 45 soft

Hybrid SG 40 soft

Topdekmatras voor op matras

Pantera SG 52 130 soft

Pantera SG 52 100 extra soft

Koudschuim HR 45 soft

Hybrid SG 40 soft

Bijbehorende producten

Om de schuimrubber vulling makkelijker in de hoes of matrassentijk te krijgen moet er een tricot kous omheen. Tricot is een soort panty wat er voor zorgt dat het schuimrubber gladder wordt zodat het beter in de hoes glijdt. De kous voorkomt ook slijtage van de hoes en het schuimrubber.

 

Inspiratie
 
Tuinkussens voor jouw loungeset
Tuinkussens op maat Bereken jouw prijs op maat
 
Caravan- en camperkussens 
Caravankussens en Camperkussens o maat Bereken jouw prijs op maat