Traagschuim

Aflopend sorteren
Aflopend sorteren

Traagschuim kopen

Traagschuim vormt zich naar het lichaam en is daarom ideaal als toplaag voor een matras. Het is een visco elastisch schuim met druk verlagende eigenschappen. Ons traagschuim wordt geschuimd en dus niet gegoten. Het schuim heeft een open celstructuur. Traagschuim is oorspronkelijk voor de ruimtevaart ontwikkeld daarom wordt het ook wel NASA schuim genoemd. Doordat het  druk verdelend is, bleek het later perfect voor in matrassen.

Eigenschappen van Traagschuim

Traagschuim wordt ook wel Lazy Foam of Memory Foam genoemd. Het vormt zich naar het lichaam waardoor de drukpunten tijdens het slapen worden ontlast. Bovendien neemt het de lichaamstemperatuur aan. Traagschuim is punt elastisch waardoor het zich volledig aanpast aan het lichaam. Natuurlijk zakt niet het hele matras in als je erop gaat liggen, alleen de drukpunten worden verlicht waardoor het heel prettig aanvoelt.

Traagschuim bestellen

Traagschuim bestel je bij Schuimrubbergigant.nl op verschillende manieren. Zoek je traagschuim voor rechte kussens of topdekmatrassen? Bestel deze dan eenvoudig bij traagschuim op maat. Bij traagschuim speciale maten kan je 6 speciale vormen bestellen. Als het kussen niet helemaal recht is, maar er een schuine kant of ander model in zit, kun je bij de speciale vormen terecht.

Inspiratie
 
Tuinkussens voor jouw loungeset
Tuinkussens op maat Bereken jouw prijs op maat
 
Caravan- en camperkussens 
Caravankussens en Camperkussens o maat Bereken jouw prijs op maat