Zitkussens

Aflopend sorteren
Aflopend sorteren

Schuimrubber zitkussen vullingen kopen

Schuimrubber vullingen voor zitkussens zijn onder te verdelen in drie soorten schuimrubber, namelijk polyether, koudschuim en Pantera®.

Polyether zitkussen

Polyether is een veel gebruikt schuimrubber voor zitkussens voor o.a. bankstellen, tuinkussen en caravankussens . Het schuim wordt gebruikt voor minder tot intensief gebruikte zitkussens en kan zowel voor binnen als buiten. Polyether is ook een stuk goedkoper dan koudschuim, dat maakt het ook aantrekkelijk om de huidige zitkussens te vervangen. Meer informatie over polyether zitkussens vind je op de pagina: Polyether zitkussens

Koudschuim zitkussens

Koudschuim is in veel gevallen een beter alternatief op polyether. Koudschuim is veerkrachtiger waardoor het schuim beter veert en het comfortabeler aanvoelt. Door de open celstructuur ventileert het schuim ook beter dan polyether. Hierdoor is het geschikt om te gebruiken bij vochtige plaatsen in de boot of buiten. Meer informatie over koudschuim zitkussens vind je op de pagina: Koudschuim zitkussens.

Pantera®

Pantera® is een koudschuim soort maar is net wat specialer dan normale koudschuimen. Pantera® is door zijn unieke samenstelling en hoge soortelijk gewicht een echte topper onder de zitkussens. Met 7 jaar fabrieksgarantie op de vormvastheid en zijn goede veerkracht is het schuim de beste keuze voor een hoogwaardig en comfortabel zitkussen. Meer informatie over Pantera® zitkussens vind je op de pagina: Pantera® zitkussens.

 

Inspiratie
 
Tuinkussens voor jouw loungeset
Tuinkussens op maat Bereken jouw prijs op maat
 
Caravan- en camperkussens 
Caravankussens en Camperkussens o maat Bereken jouw prijs op maat