Tricot kous 100 cm breed

Een tricot kous wordt om het schuimrubber gedaan voor het in de hoes gaat. Dit voorkomt slijtage van zowel het schuim als de meubelstof.

€ 3,35 € 2,77
Op voorraad
SKU
Tricot kous 100 cm breed
per meter
  • Vanaf € 175 gratis bezorgd Via Transmission
  • Winkel in Alkmaar Maandag t/m vrijdag geopend
  • Levertijd is 2 - 5 werkdagen Snelle levering in NL en BE
  • Direct online betalen O.a. via iDeal, Creditcard en Bancontact

Levertijd: 1-2 werkdagen
Kleur: Wit

Plus- en/of minpunten

  • Voorkomt slijtage hoes en schuim
  • Antischimmel
  • Bruikbaar voor kussens of matrassen tot circa 180 cm breed

Waarvoor gebruik je een tricot kous?
Een tricot kous wordt om het schuimrubber gedaan voor het in de hoes gaat. Dit voorkomt slijtage van zowel het schuim als de meubelstof. Daarnaast glijdt de hoes gemakkelijker over het schuimrubber met een tricot kous erom heen. Hoe dikker en breder de kussens zijn hoe meer tricot kous er nodig is.

Hoeveel tricot kous heb ik nodig?
De tricot kous van 100 cm breed kan om een kussen heen tot maximaal 180 cm breed. Bij een smaller kussen is er de tricot kous 35 cm breed , tot kussens van 70 cm breed of de tricot kous 70 cm breed voor kussens tot 120 cm breed.

Reken 1 ½ tot 2 keer de lengte van het schuimrubber. Dus bij een kussen van 100 cm wordt 150 cm tricot kous gebruikt. De tricot kous is per meter de bestellen en wordt aan 1 stuk geleverd.

Wat te doen met de open uiteindes van de tricot kous?
De kous wordt geleverd met twee open uiteindes. De eenvoudigste manier om de hoes weg te stoppen is door met een vlees- of Stanleymes een snede te maken in de dikte van de kop zijn kanten van het schuimrubber. Knip het tricot kort af en stop wat overblijft aan de uiteindes in de snede, zo zit de kous mooi strak gespannen om het schuimrubber.

Tricot kous 100 cm breed bestellen
De tricot kous is te bestellen per meter en wordt op de breedte van 100 cm geleverd. Als je meerdere meters besteld wordt de tricot aan 1 stuk geleverd op 100 cm breed.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Meer informatie
Prijs per eenheid per meter