Textile Leather Protector 400 ml

Nieuw of pas gereinigd textiel of leder kan met Textile & Leather Protector beschermd worden tegen vuil en vlekken.

€ 11,50 € 9,50
Op voorraad
SKU
Textile Leather Protector 400 ml
per stuk
  • Vanaf € 175 gratis bezorgd Via Transmission
  • Winkel in Alkmaar Maandag t/m vrijdag geopend
  • Levertijd is 2 - 5 werkdagen Snelle levering in NL en BE
  • Direct online betalen O.a. via iDeal, Creditcard en Bancontact

Levertijd: 1-2 werkdagen

Plus- en minpunten

  • Beschermd tegen vuil en vlekken
  • Verandert niets aan stof en blijft hetzelfde aanvoelen

Waarvoor gebruik je Textile Leather Protector 400 ml?
Nieuw of pas gereinigd textiel of leder kan met Textile & Leather Protector beschermd worden tegen vuil en vlekken. Het beschermt tegen ongelukjes op basis van water, vet of olie, waarna vloeistoffen met een goed absorberende tissue weggedept kunnen worden. Textile & Leather Protector herstelt ook de waterafstotende eigenschappen van textiel/leder. De behandeling verandert niets aan het uiterlijk of het aanvoelen.

Deze spuitbus is een beschermingsmiddel die geschikt is voor alle textiele bekleding en volaniline leder zoals bijvoorbeeld nubuck, suède en pilotenleder (zgn. geschuurde leersoorten). Toepassingen zijn bijvoorbeeld: Interieur, zoals meubels en gordijnen, wandtextiel, tafellinnen en lampenkappen. Exterieur, zoals zonwering en tuinkussens. Kleding, zoals sport- en regenkleding, dassen, enz. Auto-, boot- en caravanbekleding.

Verwerkingsadvies
Alleen toepassen op nieuw of pas gereinigd textiel of leder. Ondergrond moet kleurecht zijn, test eerst een niet in het oog vallend deel. Als de kleur afgeeft: NIET BEHANDELEN. Houdt de spuitbus rechtop en spuit op ca. 20 - 25 cm. afstand. In gelijkmatige banen spuiten en het behandelde oppervlak circa 60 minuten laten drogen. Na 6 tot 12 uur is het maximale beschermingsniveau bereikt! Controleer of de behandeling voldoende is aangebracht door enkele druppels water op het oppervlak te leggen. De waterdruppels moeten "parelen". Het water moet parelen. Indien de druppels water binnen 5 seconden wegzakken in de stof, de behandeling herhalen. De inhoud van de bus is voldoende voor ca. 6 m². Als er een witte stof achterblijft na droging, deze afborstelen (extreme overdosering vermijden). Diepe vlekken in textiel verwijderen met CleanTex vlekkenspray.

Nabehandeling:
Het behandelde textiel of leder regelmatig controleren en indien nodig nabehandelen met Textile & Leather Protector, vooral als het net intensief gereinigd is.

Textile Leather Protector bestellen
Textile Leather Protector is te bestellen per stuk. In een bus zit 400 ml. 

 

 

 

Meer informatie
Prijs per eenheid per stuk