Stripes 190 Albena

De Stripes collectie is een verticaal gestreepte buitenstof. Leuke stof kan er voor kiezen om alleen de rugkussens met deze stof te bekleden en het zitgedeelte neutraal te houden. Of geef een leuk accent aan de bank met sierkussens van de Stripes collectie. De Stripes is ook geschikt voor caravan- en bootkussens. 

€ 21,95 € 18,14
Op voorraad
SKU
Stripes 190 Albena
per meter
  • Vanaf € 175 gratis bezorgd Via Transmission
  • Winkel in Alkmaar Maandag t/m vrijdag geopend
  • Levertijd is 2 - 5 werkdagen Snelle levering in NL en BE
  • Direct online betalen O.a. via iDeal, Creditcard en Bancontact

Levertijd: 1-4 werkdagen
Kleur: Diverse kleuren

 

Let op: Deze stof is alleen te bestellen bij een aankoop van minimaal 5 meter.

 

Eigenschappen:

  • Breedte: ca. 150 cm
  • Lichtechtheid: 7
  • Pilling: 5
  • Martindale: 30.000 toeren

Omschrijving Sunproof Stripes 190 Albena
De Stripes collectie is een verticaal gestreepte buitenstof. Er is veel variatie mogelijk met deze buitenstof. Je kan er voor kiezen om alleen de rugkussens met deze stof te bekleden en het zitgedeelte neutraal te houden. Of geef een leuk accent aan de bank met sierkussens van de Stripes collectie. De Stripes is ook geschikt voor caravan- en bootkussens. 

UV-bestendig en hoge lichtechtheid
De buitenstof blokkeert meer dan 97% Uv-straling. De lichtechtheid geeft de mate waarin een meubelstof bestand is tegen verkleuren aan. Met lichtechtheid 7 valt de Stripes in de hoogste klasse: ‘Zeer goed’. De buitenstof is zeer goed bestand tegen kunst-, dag-, en zonlicht.

Schimmel- en vlekkenbestendig
In de vochtige buitenomgeving is de kans op schimmels groot. De Stripes is schimmel- en vlekkenbestendig. Hierdoor kan de schimmel  zich niet vastzetten. Door een speciale behandeling zit er een onzichtbaar laagje die de stof droog en schoon houdt.

Wasadvies
De kussenhoezen zijn eenvoudig te reinigen en wasbaar op 40º Celsius. Wij adviseren bom buitenkussens bij regen en na gebruik op te bergen in een droge ruimte.

Sunproof Stripes 190 Albena bestellen
De Stirpes buitenstof is te bestellen per meter en wordt op de breedte van 150 cm geleverd. Als je meerdere meters besteld wordt de stof aan 1 stuk geleverd op 150 cm breed.

 

Meer informatie
Prijs per eenheid per meter
Kleur Roze