Southend 221 Sea Green

De Southend is een fijn geweven buitenstof gemaakt van 100% Olefin. Olefin stoffen hebben een waterafstotende eigenschap en absorberen bijna geen vocht. Dit maakt de Southend ideaal voor lounge-, tuin- en bootkussens.

€ 23,95 € 19,79
Op voorraad
SKU
Southend Sea Green
per meter
  • Vanaf € 175 gratis bezorgd Via Transmission
  • Winkel in Alkmaar Maandag t/m vrijdag geopend
  • Levertijd is 2 - 5 werkdagen Snelle levering in NL en BE
  • Direct online betalen O.a. via iDeal, Creditcard en Bancontact

Levertijd: 1-4 werkdagen
Kleur: Zeegroen

 

Let op: Deze stof is alleen te bestellen bij een aankoop van minimaal 5 meter.

 

Eigenschappen:

  • Breedte: 150 cm
  • Lichtechtheid: 7
  • Pilling: 5
  • Martindale: 25.000 toeren

Omschrijving Southend Sea Green
De Southend is een fijn geweven buitenstof gemaakt van 100% Olefin. Olefin stoffen hebben een waterafstotende eigenschap en absorberen bijna geen vocht. Dit maakt de Southend ideaal voor lounge-, tuin- en bootkussens. De buitenstof wordt ook steeds vaker binnenshuis gebruikt. Doordat de stof makkelijk schoon te houden is worden veel eetkamerbanken er mee bekleed. Ook bij camper- en caravankussens zien we een trend ontstaan. Er wordt veel gekozen voor het gemak van afneembare kussens. Door de waterafstotende eigenschap ventileert de stof ook goed.

Lichtechtheid
Met lichtechtheid 7 valt de fijn geweven stof in de hoogste klasse: ‘zeer goed’. De Southend  is zeer goed bestand tegen kunst- en daglicht en redelijk goed bestand tegen zonlicht. Na langdurige blootstelling aan zonlicht kan er na geruime tijd een minimale verkleuring optreden.

Antibacterieel
Buitenkussens komen met vochtigheid, weer en wind in aanraking. De antibacteriële eigenschap is daarom voor buitenkussens van belang dit voorkomt schimmels.

Waterafstotend
De Southend is waterafstotend en kan prima tegen vochtig weer. De stof is bestand tegen een regenbui. Volg het wasadvies op om de kwaliteit van de hoezen te behouden.

Wasadvies
De hoezen zijn eenvoudig te reinigen en wasbaar op 40º Celsius. Wij adviseren bij regen en na gebruik de buitenkussens op te bergen in een droge ruimte.

Buitenstof Southend bestellen
De Southend is te bestellen per meter en wordt op de breedte van 150 cm geleverd. Als je meerdere meters besteld wordt de stof aan 1 stuk geleverd op 150 cm breed.

Meer informatie
Prijs per eenheid per meter
Kleur Groen