Fontelina 091 Black

De Fontelina is een gemêleerde buitenstof gemaakt van 100% Olefin. De stof heeft een donkere ondertoon die afgewisseld wordt met een lichtere boventoon. 

€ 23,95 € 19,79
Op voorraad
SKU
Fontelina 0901Black
per meter
  • Vanaf € 175 gratis bezorgd Via Transmission
  • Winkel in Alkmaar Maandag t/m vrijdag geopend
  • Levertijd is 2 - 5 werkdagen Snelle levering in NL en BE
  • Direct online betalen O.a. via iDeal, Creditcard en Bancontact

Levertijd: 1-4 werkdagen
Kleur: Zwart

 

Let op: Deze stof is alleen te bestellen bij een aankoop van minimaal 5 meter.

 

Eigenschappen:

  • Breedte: 150 cm
  • Lichtechtheid: 7
  • Pilling: 5
  • Martindale: 25.000 toeren

Omschrijving Fontelina
De Fontelina is een gemêleerde buitenstof gemaakt van 100% Olefin. De stof heeft een donkere ondertoon die afgewisseld wordt met een lichtere boventoon. De Fontelina lijkt op het eerste gezicht een vrij grove stof. Bij bekleedde kussens zie je dat de stof juist een rustige uitstraling geeft. Er kan eindeloos gevarieerd worden met de Fontelina. Bekleed bijvoorbeeld bankelementen met verschillende stoffen uit de collectie. Combineer de Fontelina met een neutrale stof of maak er sierkussens van.

Lichtechtheid
Met lichtechtheid 7 valt de gemêleerde stof in de hoogste klasse: ‘zeer goed’. De Fontelina is zeer goed bestand tegen kunst- en daglicht en redelijk goed bestand tegen zonlicht. Na langdurige blootstelling aan zonlicht kan er na geruime tijd een minimale verkleuring optreden.

Antibacterieel
Buitenkussens komen met vochtigheid, weer en wind in aanraking. De antibacteriële eigenschap is daarom voor buitenkussens van belang dit voorkomt schimmels.

Waterafstotend
De Fontelina is waterafstotend en kan prima tegen vochtig weer. De stof is bestand tegen een regenbui. Volg het wasadvies op om de kwaliteit van de hoezen te behouden.

Wasadvies
De hoezen zijn eenvoudig te reinigen en wasbaar op 40º Celsius. Wij adviseren bij regen en na gebruik de buitenkussens op te bergen in een droge ruimte.

Fontelina bestellen
De Fontelina is te bestellen per meter en wordt op de breedte van 150 cm geleverd. Als je meerdere meters besteld wordt de stof aan 1 stuk geleverd op 150 cm breed.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Meer informatie
Prijs per eenheid per meter
Kleur Zwart