Copacobana 164 Blizzard

De Copaconana is een buitenstof met een robuuste uitstraling geschikt voor loungekussens, tuinkussens en bootkussens. De buitenstof is gemaakt van 100% Olefin. De outdoorstof is ook geschikt voor andere recreatiekussens zoals caravankussens.

€ 23,95 € 19,79
Op voorraad
SKU
Copacobana 164 Blizzard
per meter
  • Vanaf € 175 gratis bezorgd Via Transmission
  • Winkel in Alkmaar Maandag t/m vrijdag geopend
  • Levertijd is 2 - 5 werkdagen Snelle levering in NL en BE
  • Direct online betalen O.a. via iDeal, Creditcard en Bancontact

Levertijd: 1-4 werkdagen
Voorradig: Ja, uiteraard
Kleur: Wit grijs

 

Let op: Deze stof is alleen te bestellen bij een aankoop van minimaal 5 meter.

 

Eigenschappen:

  • Breedte: ca. 150 cm
  • Lichtechtheid: 7
  • Pilling: 5
  • Martindale: 30.000 toeren

Omschrijving Copacobana Blizzard
De Copacobana heeft een robuuste uitstraling. Deze stoere buitenstof is gemaakt van 100% Olefin. Het is een gemêleerde stof waardoor de structuur iets ruwer aanvoelt. Geschikt voor loungekussens, tuinkussens en bootkussens. 

Uv-bestendig en hoge lichtechtheid
De Copacobana blokkeert meer dan 97% UV-straling. De lichtechtheid geeft de mate waarin een meubelstof bestand is tegen verkleuren aan. Met lichtechtheid 7 valt de Cartenza in de hoogste klasse: ‘Zeer goed’. De Cartenza is zeer goed bestand tegen kunst-, dag-, en zonlicht.

Schimmel- en vlekkenbestendig
In de vochtige buitenomgeving is de kans op schimmels groot. De Copacabana is schimmel- en vlekkenbestendig. Hierdoor kan de schimmel zich niet vastzetten. Door een speciale behandeling zit er een onzichtbaar laagje die de stof droog en schoon houdt.

Wasadvies
De kussenhoezen zijn eenvoudig te reinigen en wasbaar op 40º Celsius. Wij adviseren om buitenkussens bij regen en na gebruik op te bergen in een droge ruimte.

Copacobana buitenstof bestellen
De Copacobana buitenstof is te bestellen per meter en wordt op de breedte van 150 cm geleverd. Als je meerdere meters besteld wordt de stof aan 1 stuk geleverd op 150 cm breed.

 

 

 

Meer informatie
Prijs per eenheid per meter
Kleur Grijs, Wit