Cartenza 190 Pink

De Cartenza is een buitenstof geschikt voor loungekussens, tuinkussens en bootkussens. De buitenstof is gemaakt van 100% Olefin. De outdoorstof is ook geschikt voor andere recreatiekussens zoals caravankussens.

€ 19,95 € 16,49
Op voorraad
SKU
Cartenza 190 Pink
per meter
  • Vanaf € 175 gratis bezorgd Via Transmission
  • Winkel in Alkmaar Maandag t/m vrijdag geopend
  • Levertijd is 2 - 5 werkdagen Snelle levering in NL en BE
  • Direct online betalen O.a. via iDeal, Creditcard en Bancontact

Levertijd: 1-4 werkdagen
Kleur: Roze

 

Let op: Deze stof is alleen te bestellen bij een aankoop van minimaal 5 meter.

 

Eigenschappen:

  • Breedte: ca. 150 cm
  • Lichtechtheid: 7
  • Pilling: 5
  • Martindale: 30.000 toeren

Omschrijving Cartenza 190 Pink
De Cartenza is een buitenstof geschikt voor loungekussens, tuinkussens en bootkussens. De buitenstof is gemaakt van 100% Olefin. De outdoorstof is ook geschikt voor andere recreatiekussens zoals caravankussens. De stof is makkelijk afneembaar en dus goed schoon te houden. De Cartenza voelt wel wat stug aan waardoor deze stof niet geschikt is om op te slapen. De UV-bestendigheid maakt deze stof niet alleen geschikt voor buitenkussens maar ook voor zonwering.

Universele buitenstof
Deze effen stof is verkrijgbaar in meer dan 30 kleuren. Wat leuk kan zijn voor buitenkussens is om de rugkussens of sierkussens in een andere kleur te nemen als de zitkussens.

Uv-bestendig en hoge lichtechtheid
De Cartenza blokkeert meer dan 97% UV-straling. De Lichtechtheid geeft de mate waarin een meubelstof bestand is tegen verkleuren aan. Met lichtechtheid 7 valt de Cartenza in de hoogste klasse: ‘Zeer goed’. De buitenstof is zeer goed bestand tegen kunst-, dag-, en zonlicht.

Schimmel- en vlekkenbestendig
In de vochtige buitenomgeving is de kans op schimmels groot. De Cartenza is schimmel- en vlekkenbestendig. Hierdoor kan de schimmel  zich niet vastzetten. Door een speciale behandeling zit er een onzichtbaar laagje die de stof droog en schoon houdt.

Wasadvies
De kussenhoezen zijn eenvoudig te reinigen en wasbaar op 40º Celsius. Wij adviseren om buitenkussens bij regen en na gebruik op te bergen in een droge ruimte.

Cartenza buitenstof bestellen
De Cartenza buitenstof is te bestellen per meter en wordt op de breedte van 150 cm geleverd. Als je meerdere meters besteld wordt de stof aan 1 stuk geleverd op 150 cm breed.

 

 

Meer informatie
Prijs per eenheid per meter
Kleur Roze