Bieskoord PVC 5 mm

Een bieskoord wordt gebruikt voor het instikken van een bies in kussens. Hierdoor ontstaat er een sierrandje. Het is aan te raden om een pvc bieskoort te gebruiken bij wasbare kussens. Het pvc bieskoort krimpt namelijk niet in de was. 

 

€ 0,35 € 0,29
Op voorraad
SKU
Bieskoord pvc 4 mm-1
per meter
  • Vanaf € 175 gratis bezorgd Via Transmission
  • Winkel in Alkmaar Maandag t/m vrijdag geopend
  • Levertijd is 2 - 5 werkdagen Snelle levering in NL en BE
  • Direct online betalen O.a. via iDeal, Creditcard en Bancontact

Kleur

Wit 

Plus- en minpunten

  • Wasbaar
  • PVC
  • Doorsnede van 5 mm

Waarvoor gebruik je een bieskoord?

Een bieskoord wordt gebruikt voor het instikken van een bies in kussens. Hierdoor ontstaat er een sierrandje. Geschikt voor afwerkranden, sier-, bank-, caravan-, en buitenkussens.

Voor een mooi effect adviseren wij om een fiberfill 200 grams wattenlaag om het schuimrubber te verlijmen en af te werken met een tricot kous. Door de bolling die in het schuimrubber ontstaat kom het bieskoord, ook wel piping genoemd, meer tot zijn recht.

Let er op bij het instikken van bieskoord in buitenkussens dat er een opstaande rand ontstaat en er meer stiknaden zijn. Door de rand kan er water achter blijven liggen en door de naden kan er meer vocht in de kussens komen. Bij een overdekte buitenset of als u de kussens altijd naar binnen haalt is het geen probleem en kunt u wel een mooie piping in de kussens maken.

Het is aan te raden om een pvc bieskoort te gebruiken bij wasbare kussens. Het pvc bieskoort krimpt namelijk niet in de was. 

Bieskoord PVC bestellen
De pvc bieskoort is te bestellen per meter. Bestel je meerdere meters dan wordt het koord aan 1 stuk geleverd.

Meer informatie
Prijs per eenheid per meter