Traagschuim SG 50
Bereken uw prijs op maat

Traagschuim SG 50 heeft een zachte opdruk en is heel geschikt als oplossing voor lichamelijke klachten zoals rugpijn of pijn in de heupen bij het slapen. Traagschuim kan je ook prima gebruiken voor een toplaag op een zitkussen. Het maakt het kussen zachter en je kan het beter vormen.


Traagschuim SG 65 Sensus
Bereken uw prijs op maat

Traagschuim SG 65 sensus staat ook wel bekend als Memory-Foam. Het heeft een hoog soortelijk gewicht en een lange levensduur. De Sensus is onder andere ontwikkeld voor de medische sector. Het heeft een antibacteriële werking en neemt druk weg als er op gelegen wordt. Maar de Sensus heeft ook goede lucht-, vocht- en temperatuur regulerende eigenschappen. Wel blijft het relatief warm aanvoelen vergeleken met niet temperatuurgevoelig schuim zoals koudschuim.

Traagschuim op maat bestellen?
Traagschuim kunt u eenvoudig en voordelig op maat bestellen bij schuimrubbergigant.nl. Ons traagschuim heeft een open cel stuctuur waardoor het een goede vochtregulatie heeft.

De werking van traagschuim
Een van de kenmerken van traagschuim is dat het drukverlagend is. Traagschuim vormt zich naar uw lichaam door uw lichaamstemperatuur aan te nemen, waardoor de drukpunten tijdens het slapen worden ontlast. Het wordt veel gebruikt als een medische oplossing voor lichamelijke klachten zoals rugpijn of last van de heupen bij het slapen.

Traagschuim komt alleen tot zijn recht als het als toplaag wordt gebruikt op een koudschuim of polyether kern. Hierbij moet u denken aan 4 tot maximaal 8cm, bij 4 tot 6cm zit u altijd goed.

Traagschuim kent vele namen: Traagschuim, Nasa Foam, Visco, Visco elastisch, nasa schuim, lazyfoam, memoryfoam en visco elastisch schuim.

Laden...