Schuimrubber vlokkentas 1.75 kilo

Schuimrubber vlokken worden gebruikt voor het opvullen of bijvullen van zitkussens en rugkussens met het losse inhoud.

€ 5,00 € 4,13
Op voorraad
SKU
Schuimrubber vlokkentas 1.75 kilo
per stuk
  • Vanaf € 175 gratis bezorgd Via Transmission
  • Winkel in Alkmaar Maandag t/m vrijdag geopend
  • Levertijd is 2 - 5 werkdagen Snelle levering in NL en BE
  • Direct online betalen O.a. via iDeal, Creditcard en Bancontact

Levertijd: 1-2 werkdagen
Kleur: alle kleuren

Plus- en/of minpunten

  • Voor het opvullen van kussens
  • Hoge kwaliteit en veerkracht
  • Mooi verpakt in een hoes met rits

Waarvoor gebruik je schuimrubber vlokken?
Schuimrubber vlokken worden gebruikt voor het opvullen of bijvullen van zitkussens en rugkussens met het losse inhoud. Schuimrubber vlokken zijn duurzaam, veerkrachtig en hebben een lange levensduur. Als een rugkussen zodanig is ingezakt en er zit een binnenkussen in met losse vulling dan zijn de vlokken perfect om het kussen bij te vullen. Schuimrubber vlokken is een stevig vul materiaal wat goed de vorm aanneemt van het kussen. Ook worden de vlokken veel gebruikt voor vulling voor sierkussens.

Hoeveel vlokken heb ik nodig?
Een veel gestelde vraag wat altijd lastig blijft om te beantwoorden. Een berekening kan gemaakt worden door de kubieke inhoud te nemen van het kussen. Stel het kussen is 70x50x20 cm, de kubieke inhoud is dan 0.7x0.5x0.2= 0.07 kub. Het gemiddelde gewicht van de vlokken ligt op ongeveer 35 kilo per kub. 0.07x35 =2.45 kilo. Een kussen van 70x50x20 cm heeft (afhankelijk hoe stevig je het wilt vullen) circa 2.5 kilo nodig.

Zit er ook oud schuim tussen de vlokken?
De vlokken worden door ons verwerkt, in de vlokkenmachine gaan alleen maar nieuwe schuimrubber restanten van onze productie en geen oude kussens of matrassen.

Hoe groot is een 1.75 kilo zak?
Een vlokkenzak van 1.75 kilo is ongeveer een zak van 50x50x20cm. De zak is afgewerkt met een mooie ritssluiting, als je nog wat vlokken over heeft kan je de zak dicht ritsen en opbergen. Heb je veel nodig? Dan is een vlokkenzak van 5 kilo voordeliger. Weet u exact hoeveel kilo u nodig heeft en valt dit buiten de twee standaard producten? Kies dan voor schuimrubber kussenvulling per kilo

 

 

Meer informatie
Prijs per eenheid per stuk