Product(en) Productcode Prijs  
Koudschuim HR SG 40 stevig, Koudschuim stevig, Stevig koudschuim op maat Koudschuim HR SG 40 Stevig Actie! Bereken uw prijs op maat
Schuimrubber op maat, koudschuim, koudschuim SG 45 Koudschuim HR SG 45 Soft

CODE: Koudschuim HR SG 45 Soft

Bereken uw prijs op maat
Koudschuim HR SG 45, Koudschuim op maat, Koudschuim Koudschuim HR SG 45 Medium

CODE: Koudschuim HR SG 45

Bereken uw prijs op maat
Koudschuim, Koudschuim sg hr 60, koudschuim op maat Koudschuim HR SG 60 Stevig

CODE: SGHR 60

Bereken uw prijs op maat

Koudschuim op maat
Bij intensiever gebruik, of als u een type schuimrubber nodig heeft dat meer comfort biedt ten opzichte van polyether, kiest u voor koudschuim. Dit is een duurzamer materiaal en biedt meer veerkracht en comfort. Het wordt in de huidige tijd ontzettend veel gebruikt voor matrassen, waarbij u kunt kiezen uit vele kwaliteitsvarianten. Hierbij geldt: hoe hoger het soortelijk gewicht, hoe groter de veerkracht. Door op de door uw gekozen koudschuim te klikken, bekijkt u de volledige informatiepagina en kunt u direct uw koudschuim op maat bestellen. Koudschuim is een comfortschuim met een hoogwaardige kwaliteit. Het heeft sterkere eigenschappen dan de polyether soorten.

Informatie over koudschuim nodig? Klik hier

Links van u hebben wij een zoekfunctie ingesteld zodat u direct bij de juiste toepasssing zit.

Aan de rechterkant staat er een rekenmodule, hier kan het schuimrubber op maat ingevuld worden met het aantal. De rekenmodule rekent de prijs automatisch uit, u kunt deze nu in uw winkelwagen plaatsen.

Laden...