Bestellen en bezorgen

Artikelen bestellen bij Schuimrubbergigant.nl kan 24 uur per dag, 7 dagen per week. Hieronder leest u hoe dat werkt.

 1. Ga in de winkel naar het artikel van uw keuze en klik op de oranje knop "Bestellen"
 2. Het artikel wordt nu in uw winkelwagentje geplaatst
 3. Als u klaar bent met winkelen klikt u linksbovenin op kassa
 4. In de kassa kunt u uw gegevens invoeren en een betaalmethode kiezen
 5. Als wij uw betaling hebben ontvangen word de bestelling vervolgens naar u verzonden

In de kassa kunt u zich registreren als nieuwe klant. Dit heeft als voordeel dat u op een later tijdstip nogmaals een bestelling kunt doen zonder opnieuw uw gegevens in te voeren.

Bent u al geregistreerd bij schuimrubbergigant.nl dan volstaat het invoeren van uw emailadres, wachtwoord en beveiligingscode die op het scherm getoond wordt. 

Ook kunt u als gast afrekenen. Rekent u af als gast dan hebben wij natuurlijk wel uw adres en contactgegevens nodig om de bestelling te kunnen versturen. Vul a.u.b wel een correct emailadres in. De communicatie omtrent uw bestelling verloopt namelijk via email.

Betaalwijze kiezen

iDEAL
U kunt veilig met iDEAL betalen, dit is de snelste methode. Wij kunnen uw producten vaak al binnen een dag verzenden.

Uw betaling met iDEAL wordt door onze Payment provider Sisow afgehandeld
Dit om een veilige en soepele afhandeling van uw bestelling te waarborgen.

Afterpay

AfterPay voert voor Schuimrubbergigant.nl het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat u een digitale factuur van AfterPay via e-mail ontvangt om het gekochte product(en) te betalen. U kunt bij Schuimrubbergigant.nlbetalen met een digitale factuur tot een bedrag van € 200 als u voor de eerste keer betaalt via AfterPay. Bent u al bekend bij AfterPay kunt u betalen tot een bedrag van € 400
 
Ter goedkeuring van uw verzoek om te betalen met acceptgiro voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacy beleid zoals omschreven in haar privacy statement. Mocht onverhoopt uw verzoek tot betaling met acceptgiro niet geautoriseerd worden, dan kunt u natuurlijk het aan te kopen product betalen met een andere betaalmethode.
 
U kunt bij vragen altijd contact met AfterPay opnemen. Voor meer informatie verwijzen wij u naar het consumentendeel van de AfterPay website.


Paypal
U kunt ook met paypal betalen. Deze handige manier van betalen kunt u ook gebruiken als u met uw creditcard wilt afrekenen. Paypal rekent een toeslag van 3.5% over de orderwaarde. Deze wordt bij het afrekenen aan uw factuur toegevoegd.

MisterCash
Voor onze Belgische klanten bieden wij de mogelijkheid om met MisterCash te betalen. Met MisterCash betaalt u veilig via uw eigen bank.

Vooruit betalen
Tevens kunt u vooruit betalen. U krijgt van ons dan via email de factuur en de bevestiging. Het kan 3 tot 5 dagen duren nadat u heeft betaald voordat uw betaling bij ons binnen is.

Zodra wij uw betaling hebben ontvangen sturen wij uw bestelde producten op.

Bestelling afronden
Als u een betaal- en verzendmethode heeft gekozen, klikt u op de knop ‘Plaats bestelling’. Na het afrekenen ziet u een bevestiging. Indien u een geldig e-mailadres hebt opgegeven, ontvangt u ook een bevestiging per e-mail. Hierin staan uw klant- en ordernummer en een overzicht van uw bestelling. U ziet bij het afrekenen de verzendkosten staan.

Verzendkosten
De verzendkosten bedragen €5,95 ongeacht wat u besteld.
Als u boven de €175,- besteld dan wordt uw bestelling gratis thuisbezorgd.

Retourzenden
Mocht het product niet aan uw eisen voldoen dan mag u het natuurlijk retour zenden. Hieronder leest u hoe dat werkt. Wij hanteren een zichttermijn van 14 dagen ingaande de dag na ontvangst door of namens de koper.

Van te voren willen wij graag een mail ontvangen met daarin de ordergegevens, dit dient gestuurd te worden naar info@schuimrubbergigant.nl

Los van recht tot retourzending zijn producten die specifiek besteld zijn en gemaakt of ingekocht zijn.
Indien geen standaard maten van producten nemen wij het volgende in principe niet retour:

 • Schuimrubber op maat gesneden
 • Stofferingen op maat gemaakt
 • Kussens op maat gemaakt
 • Matrassen op maat gemaakt
 • Aanbiedingen
 • Producten die na levering beschadigd zijn

Mocht er een product op maat toch niet naar wens zijn dan kunt u altijd contact met ons opnemen.
Wij proberen dan wel een oplossing/alternatief voor u te zoeken.

Let op dat het pakket traceerbaar is, door met aangetekende postzegel post, met basis pakketzegel of per aangetekend pakket te versturen.

Laat u zich informeren bij het Postkantoor.

Om een terugbetaling te ontvangen moet het product in nieuwe, ongebruikte staat zijn. Wij verkopen géén gebruikte artikelen. Zodra uw retourpakket met het artikel is ontvangen en gecontroleerd, ontvangt u het aankoopbedrag zo snel mogelijk en uiterlijk binnen 30 dagen retour. De verzendkosten voor het terugsturen zijn voor de koper.

Garantie
Schuimrubbergigant.nl is niet aansprakelijk voor schade of dergelijke die ontstaan zijn door fouten van de consument door verkeerd gebruik. Op onze site is voldoende informatie te vinden wat betreft het gebruik van het schuimrubber. Bij de meeste stoffen word ook een label vermeld voor het wassen van de stoffen.

Webwinkel foto’s
Op al onze foto’s van onze site gelden copyrights.Deze mogen niet zonder toestemming van schuimrubbergigant.nl worden gebruikt.

Lijmen

Bij diverse lengtes, diktes en breedtes kan het zo zijn dat het schuimrubber aan elkaar gelijmd moet worden.

Laden...